Mutfak Türü: Bar
Telefon: 0212 227 3000
Yer: Beşiktaş
Adres: Conrad Hotel İstanbul, Yıldız Caddesi 34353 Beşiktaş İstanbul
Ücret: TL TL
Kredi Kartı: Visa-Master
Park: VAR
Web: www.ConradHotels.com.



BU YAZ DUYULARINIZ SUMMIT BAR İLE HAREKETLENSİN
Şık ve ferah atmosferi, nefes kesen panoramik manzarası ve lezzetli menüsü ile öğle ve akşam yemeklerinizin en iddialı mekanı Summit Bar’da yaz keyfi başladı! Conrad Istanbul 14. katta bulunan, Summit Bar’da yaz boyu terasın tadını. şehrin ve Boğaz`ın eşsiz manzarası ile en özel şaraplar, kişiselleştirilmiş kokteyller, lezzetli başlangıçlar, birbirinden zengin ana yemekler ve tatlıların eşliğinde çıkarabilirisiniz.

“Nar ekşisi soslu, ıspanak salatalı ince dilimlenmiş dana eti”, “Votkalı hafif krem sosu ve kiraz domatesleri eşliğinde füme somon balıklı trenette”, “Sotelenmiş taze patates ve domatesli fesleğen soslu tavada kızarmış biberli levrek balığı”, “Ekşi krema lahana salatası, patates tava ve acılı sos eşliğinde Meksika usulü sıcak dana dürüm”, menüde yer alan enfes yemek seçeneklerindan sadece birkaçı.., Ayrıca “Karabiberli kıtır eşliğinde limon çubuğu ve zencefilli crème brulee” ,”Ananas cipsleri eşliğinde “passion fruit” kremalı bitter çikolatalı mus” gibi lezzetlerin de yer aldığı tatlı menüsü ile Summit Bar, farklı damak tatlarına hitap edecek.

Özel parti ve davetlerinde aranılan mekanı olan Summit Bar’da bu yaz dünyanın birçok farklı noktasından gelen zengin içki seçenekleri, enfes kokteyl çeşitleri ve “kendi kokteylini yaratma sanatı” olan Conradtini ile duyularınızın tekrar harekete geçtiğini hissedeceksiniz.

1 YORUM:

CHEAPTAP.CO.UK -- Enjoy the water, enjoy your life! dedi ki...

When choosing the Antique Basin Taps, one should shop around before purchasing a specific item. There is always a tendency to find something that may sometimes look better or be priced in a more pleasing way than the purchased one.