Mutfak Türü: CAFE
Yer: İstanbul
Ücret: TL
Kredi Kartı: Visa-Master
Park: VAR
Web: www.gloriajeans.com.tr



GLORIA JEAN’S COFFEES’DEN YAZA ÖZEL LEZZET DAVETİ
Dünyanın en lezzetli kahvelerinin ve doyumsuz kahve sohbetlerinin değişmez adresi Gloria Jean’s Coffees, kendisine özel kakaosu, süt ve espresso bazlı Mocha Chillers içecekleri ile yaza özel bir tat vaat ediyor. Soğuk içeceklerden vazgeçemeyenler, hayır diyemeyecekleri bu kahve molasında sevdikleri ile beraber doyumsuz kahve sohbetleri yaşayacak.

Bitter kakaonun lezzetinden vazgeçemeyenler için hazırlanan Cocoa Loco; süt, tatlı krema ve Mocha Chiller buluşmasını bitter kakao ve çikolata parçacıkları ile unutulmaz kılacak.
Kakaolu bisküviye karşı koyamayanlar Mocha Chiller, süt ve tatlı kremayı, kakaolu bisküvi ve çikolata parçacıkları ile buluşturan Cookies’n Cream ile eşsiz bir lezzet şöleni yaşayacak.

Kakaonun dayanılmaz tadına nane ferahlığı katacak olan; Mocha Chiller’ı süt, tatlı krema, bitter kakao, nane şekeri ve çikolata parçacıkları ile bir araya getiren Mint Chocolate Bomb ise, kahve severlere farklı bir damak lezzeti sunacak.
Cocoa Loco, Cookies’n Cream ve Mint Chocolate Bomb alternatifleri ile Mocha Chillers içecekleri, bu yaz tüm kahve severleri unutulmayacak bir lezzet şölenine davet ediyor.

0 YORUM: