Mutfak Türü: Pastane
Telefon: 0212 313 83 83
Yer: Beyoğlu
Adres: Elite World Hotel, Şehitmuhtar Cad. No:42 Taksim 34437 Istanbul
Ücret: TL TL
Kredi Kartı: Visa-Master
Park: VAR
Web: www.eliteworldhotel.com.tr


DONDURMASIZ YAZ GEÇER Mİ ?
Şehrin kalbi Taksim Talimhanede yer alan Coffee Company Haziran ayı boyunca birbirinden lezzetli dondurma çeşitlerini sizlerin beğenisine sunuyor. Zengin içerik ve çeşitte şefin özel tasarımıyla hazırlanan dondurma cuplarımız sizlere adeta bir şölen yaşatacak.
İster akşam iş çıkışında arkadaşlarınızla günün sonunu keyifli bir şekilde getirmek için isterseniz öğleden sonralarınızı veya hafta sonlarınızda kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirmek için… Sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek, birbirinden lezzetli dondurma çeşitlerimiz damağınızda unutulmaz tatlar estirecek.

Her damak zevki düşünülerek özenle hazırlanan Dondurma Şöleni Haziran ayı süresince dondurma severleri bekliyor.
Cup’larımız; Royal Banana Split, Chocolate Lower, Oriental, Ligth Wind, Fantastic. “Ben dondurmamı kağıt helva arasında isterim” diyenlerdenseniz sizleri de unutmadık. Özenle hazırladığımız kağıt helva dondurmamızı yerken arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle nostaljik saatler geçirebilirsiniz.

Elite World İstanbul Otel’in lobi katında yer alan, Klasik İtalyan kafelerinin havasını yaşatan Coffee Company’de hergün saat 08:00 – 22:00 arasında lezzetli ve neşeli saatler geçirebileceğiniz “Dondurma Şöleni’ne” sizleri bekliyoruz.

Bu unutulmaz lezzetler (1 kişilik) 7,5 – 8,5 TL arasındadır.
Ayrıca Coffee Company’de zengin kahve çeşitleri eşliğinde hiç tatmadığınız özel pastaları ve kekleri keşfedebilirsiniz.
Detaylı bilgi için: 0212 313 83 83
www.eliteworldhotel.com.tr

0 YORUM: