Mutfak Türü: Kebap-Et
Telefon: 0216 450 39 60 pbx
Yer: Fenerbahçe
Adres: Zühtüpaşa Mah. Fener Kalamış Cad. No:114/a Fenerbahçe Kadıköy İstanbul
Ücret: TL TL
Kredi Kartı: Visa-Master
Park: VAR
Web: www.fenerbahcebelvu.com



BELVU OCAKBAŞI ET MANGAL RESTAURANT …
Bulunduğu konum itibarı ile her taraftan marinaya hakim olan Fenerbahçe Belvu‘de yer alan BELVU OCAKBAŞI ET MANGAL RESTAURANT ette oldukça iddalıdır.
Balıkesir’den gelen kıvırcık kuzu diye adlandırılan özel bir etten ürünlerini imal eden Belvu Ocakbaşı Et Mangal Restaurant’ta pişmiş etin servisi ise özel mangalda servis edilmekte ve etinizi soğutmadan yeme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
Şark mutfağının special ürünlerinin yer aldığı mutfakta Belvu Special, Antep Ali Naziği, Altı ezmeli, zırh kıymasından sebzeli kebab, sarmısaklı kebab, mardin kebabı, kaburga, kuşneme, külbastı, kuzu tandır, fındık lahmacununudan, içli köftesine, kavurdağ salatasından iskenderine kadar geniş bir mutfağa hakim olan Belvu Ocakbaşı Et mangal restaurant gelen misafirlerine manzarası ile gözüne hitap ederken zengin menüsü ile de damak tadına hitap etmektedir.

Gelen misafirlerini kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile ağırlayan mekanda bütçeler ise kişibaşı ortalama öğlen yemeğine 30 - 35 Tl. Akşam yemeğinde ise 40 - 50tl arasındadır. Çocuk oyun alanı ve mama sandalyesi bulunan mekanda vale ve özel otaparkı da mevcuttur. Açık ve kapalı mekan alternatifleri ile şirket yemekleri, bayi toplantıları yapabilir.

0 YORUM: