Face Club
Adres: Büyükdere Cad. No:109 Esentepe/İst.
(Astoria’nın Mecidiyeköy istikametinde 100m.ilerisi)
Tel: 02122665081

İstanbul’un yeni yüzü, Face Club herkesin beğeneceği, kendine has bir müşteri potansiyeli, içine girdiğinizde benzeri az görülen şık bir atmosfer ve iç mimarisi olan bir club. Yeni açılan bu mekan şıklık ve kalitesiyle pek çok mekanla yarışacağı kesin. Eğer ki kalite ve şıklık istiyorum ama eğlenirken de rahat olmak istiyorum diyorsanız doğru adres Face Club.


Me Gusta
Adres: Osmanlı Yokuşu No: 14
Taksim/İstanbul
Tel: 02122529046 – 47

Sohbet, muhabbet, yemek, içmek... Tam mekanı Me Gusta. Eğer ki hem bütçeli bir yer olsun ama kaliteli de olsun diyorsanız şimdiden yola koyulun. İki katlı olan bu mekanda son moda şarkılar çalıyor, keyif alırken sohbet etmenize mani olmuyor. Ahşap ağırlıklı döşemesi, sandalye ve koltuk kısımları var. İster sevgilinizle gidin, ister biraver istetip arkadaşlarınızla derinlere dalın.


LifeRoof
Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:14 asansör ile 6.kat
Beyoğlu İstanbul (Vakko’nun karşı sokağı)
Tel: 02122936615

Tümüyle kendiniz gibi olmak istiyorsanız uğrak yeriniz LifeRoof. Girişi 15 TL; fakat bu ücret bir çokları için fazla değilken herkesi rahatsız edebilecek insan populasyonunu uzak tutmak amacıyladır. Mekan iki katlı ve üst kattayken (Kapalı Mekan) İstanbul ayaklarınız altında. Dansetmekten ayaklarınıza karasular inecek, ve canlı performans günlerinde ayrıca keyif verici.


Melekler Kahvesi
Adres: Ayhan Işık Sok. No:36
Beyoğlu/İstanbul
Tel: 02122515574

Fal bakımıyla ünlü olan ve piyasadaki ilk fal cafe özelliğini taşıyan Melekler Kahvesi’ne tabii ki de sadece fal baktırmak için gidilmiyor. Sıcak bir ortam ve samimi personeliyle kendinizi evinizde gibi hissettiriyorlar. Rahat bir ortamda saatlerce oturup çay-kahve eşliğinde muabbet etmek istiyorsanız sizin için doğru mekadır.

3 YORUM:

Sinem Karaca dedi ki...

çiğ köfteyle ilgili hiç bir mekan göremedim. bence çiğ köfteyle ilgili de mekanlar yer almalı...
çiğköftemiss. tamamen hijyenik ve farklı stilleriyle dikkat çekiyor.
www.cigkoftemiss.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Merhaba Resimde görülen Mekan başka biryer.bahsi geçen mekanlar başka.resim alıntı yapılmış kesinlikle

Adsız dedi ki...

Çiğ köfte olarak Alim Usta da konulabilir. Meşhur Adıyamanlı Çiğköfteci Alim Usta www.cigkoftecialim.com