Haftanın 3 gecesi, 3 farklı KONSEPT
"bitmesini istemeyeceğiniz müzik ve lezzet geçidi"


Günün ve gecenin her saatini “yaşayan ve yaşatan” Nişantaşı PASTA PRESTO, her Çarşamba 20:30'dan itibaren Gitarda Murat, Ney ve Perküsyonda Tolga, her Cuma 21:00'den itibaren DJ Özgür ile "GOLDEN OLDIES NIGHTS" ve her Cumartesi 22:00'den itibaren Senem & Ayhan & Cüneyt üçlüsünden "Soft Caz, Latin ve Nostalji Türkçe Şarkılar" ile haftanın 3 gecesi bitmesini istemeyeceğiniz bir müzik ve lezzet geçidi sunuyor.

Gurmelerin lezzetli yemek ve şarabı, duvarları süsleyen tabloların gölgesinde tatmak için tercih ettiği, iyi müzik ve sohbetlerin adresi Pasta Presto, Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde yer alan farklı bir mekan… Hele hele hiçbir yerde bulamayacağınız Rakı Flambeli Jumbo Karides, Kiremitte Soslu Kalamar, Ispanaklı Bulgur Risotto, İmpanata Speciale ve Zigeuner Steak’in lezzetleri gurmeleri bile şaşırtacak nefasette.

Pasta Presto’nun caddeye bakan camekanının ardında, kesinlikle keyfini çıkarmanız gereken, 10 kişilik muhteşem bir “Gurme Masası” karşılıyor sizi. İş veya yakın arkadaşlarınızla evinizde gibi yemek & şarap eşliğinde sohbet etmek istediğinizde Pasta Presto’yu arayıp özel gurme menüsünü sipariş edebilirsiniz...

Pasta Presto’da her şey lezzetli olmak zorunda. Yemeklerde organik, taze ve en güzel sebzeler kullanılıyor ki yaz lezzetini aratmasınlar. Pasta Presto’ya adeta “can” veren sahibi Can İzgi, müşterilerinin talep ve önerilerini dikkate alarak ilkbahar ve kışa girişte menüsünü 2 defa yeniliyor. Örneğin; bayanlara özel mini pizzalar yapılıyor. Bayanlar ne diyetlerinden ne de ağız tatlarından olsunlar düşüncesiyle… Mini pizzalarınızı tadarken “Nasıl oluyor da böyle ince bir hamur kurutulmadan bu lezzetlerle bütünleşip ağzımda eriyor?” diye de düşünmeden edemiyorsunuz... Amerika’yı aratmayan özel hamburgerlerini yerken de tadı damağınızda daha fazla kalsın diye zamanı yavaşlatmak istiyorsunuz... Bu lezzetlerin sırrı ise “Kaliteli ve doğru miktarda malzemeyi buluşturmak diyor Can İzgi !”. Unutmadan belirtelim; lezzetlerin yaratıcısı Can İzgi, yurtdışı yatırımları ile çikolatadan ekmeğe Makedonya ve Kosova’nın ağız tadını yönlendiren kişilerden biridir.

Gelelim duvarları süsleyen “satıldıkça yerine yenileri gelen” tabloların hikayesine… “Galeri sıkıntısı çeken ressamlara duvarlarımızı karşılıksız olarak açıyoruz. Konuklarımız yemeklerini yer, şaraplarını içerken bu tablolarda yeni hayatlar ve dünyalar buluyorlar. Bazen de satın almayı düşündükleri tablonun çoktan başka bir sanatseverin evinde yerini aldığını fark edip yeni bir resim ile yepyeni bir hayal dünyasına yolculuğa çıkıyorlar” diyor Can İzgi.

Can İzgi, “gastronomi hazinesinin kaynağı” olarak yorumladığı Fransa’yı ilk olarak ortaokul yıllarında ziyaret edip sonra üniversite öğrenciliği dönemini geçirmiş. Daha sonra da Fransa, Kapadokya arasında 16 yıl yaşayıp, aşçılıktan otel işletmeciliğine kadar turizmin içinde yeterince yoğrulup 2006 senesinde “Pasta Presto”yu satın alıp işletmeciliğini üstlenmiş. Can İzgi, Pasta Presto’nun önceleri İtalyan mutfağı ağırlıklı menüsünü, zaman içinde dünya lezzetleriyle zenginleştirip, bugünün lezzetli, keyifli ve sanatsal Pasta Presto’sunu yaratmış.

Günün ve gecenin her saatini “keyifle yaşayan ve keyifle yaşatan mekan” Pasta Presto…

Tarih: 2009
Yer: Pasta Presto
Adres: Valikonağı Cad No:96 (Şirvanlı Otoparkı karşısı, Pakize Tarzi Kliniği köşesi) Nişantaşı İstanbul
Tel: 0212 291 58 25

0 YORUM: